Lillebror


Kontakt

Innan jag uppdaterar min header här på bloggen och fixar i menyn till höger så gör jag ett inlägg om hur man kommer i kontakt med mig.

 

Min mail: ellenrelander@hotmail.com

Telefonnummer: 0707 357 074.

Staden jag bor i: Göteborg.

Får man ringa/maila mig om man vill ha något fotat?: Ja.

 

Jag är 18 år och pluggar på Yrkeshögskolan i Göteborg för att bli fotograf. Än så länge har jag inte riktat in mig på någon gengre inom fotografi så ni får gärna fråga mig om vilka uppdrag som helst! Jag känner inte så många i Göteborg än eftersom jag bara bott här i sedan juli 2010, så om ni har lust att ställa upp som modell kan ni också skriva en kommentar eller kontakta mig så kanske jag kontaktar er sen om jag behöver en modell till något projekt! Här har ni en bild på mig så ni ser hur trevlig jag är:

 


Scootergaraget

Här är mitt reportage som jag har hållit på med nu i ca två månader. Detta är scootergaraget. Ett garage i Linnestaden Göteborg där medlemmarna åker scootrar, så som Lambretta och Vespa. (För de som inte visste är Lambretta och Vespa märken på scootrar så som Volvo och Saab är märken på Bilar). Det finns ganska många olika scooter-klubbar i Göteborg men denna är den som är mest aktiv, och den startades som en samansättning av andra klubbar. De har haft garaget sedan 2005 och har ca 20 aktiva medlemmar, som är i åldrarna 20-50 år. En fin grej med scootergaraget, är att alla är ifrån olika samhällsklasser. En annan fin grer är att de mer har sitt scooter-intresse som en livsstil snarare än en hobby. Det är på sommaren som de kör mest scooter, och på vintern hänger de mest i sitt garage och mekar och umgås. De brukar anordna scooterträffar, och åka på andra träffar runt om i landet och utomlands. Här är min sammanfattning av klubben i 7 bilder.

 

Det finns förstås också tjejer med i klubben, men för att få en bra sammanhållning bland bilderna och för att det inte skulle spreta för mycket så blev det till slut dessa bilderna. Vad tycker ni?

 


Vinter

 

Hoppas alla har haft en jättefin jul! Jag fick en objektiv-mugg!


RSS 2.0