The boy with the golden hair

Ni vet nog vad han heter vid det här laget.


Kvällsmys

 

Petter och jag (Hahaha! Texten stämmer ju faktiskt)

Petter har tagit bild 1 och 3. Jag har redigerat allt.


Smakprov nummer två

Ett ganska hemlighetsfullt smakprov på mitt examensprojekt. Jag menar, när ni är så hemlighetsfulla och aldrig kommenterar så tänker jag tease er lite. Jag ska tydligen ha en läsare som heter Fredrik i Stockholm, som tipsat om mig så nu ska jag göra ett musikvideo-jobb. Tack Fredrik!


Marstrand


Göteborg


Midsommarafton

Halvdåliga bilder från midsommarafton. Ett par bilder från rullen blev såhär, och de typ 8 sista på rullen blev det inget alls på... varför?


Midnight confessions

Jag har ju en lite mer personlig blogg. Där skriver jag om mig själv, känslor och små korta texter och sånt. Lägger upp gamla vintage-bilder och fint. Jag är ju rätt vintage av mig. Om ni vill veta lite mer om vem som finns bakom kameran och bilderna på den här bloggen. Kommentera om ni vill veta vad den heter.

 

Foto taget härifrån.


I'm looking through you


DavidOtroligt originell rökbild med tegelvägg i bakgrunden.
På bild är den grymma fotografen David H Berggren.

Rain


BarfotaJag gillar ju fötter. I alla fall enligt Petter. Många av mina läsare hittade nog hit efter att han uppmanat på sin blogg att kommentera att jag hade fina fötter... Här får ni en till fotbild i alla fall. Snart kommer det massa bilder hoppas jag. Sitter i skolan nu, en vecka för tidigt och skannar en halvkass rulle film. Igår laddade jag över Italienbilderna från brorsans dator och i veckan ska jag fota bilder till mitt examensarbete. Så snart händer det grejer här!

Pappa, jag vill ha en italienare

Precis när vi kom fram till hotellet i Bologna så började min datorsladd ryka i bilen. Jag använde inte min dator så mycket under resan, och laddade över mina bilder till lillebrors dator istället. Så inga bilder blir redigerade än på ett tag... Tyvärr!


RSS 2.0