Facebook-sida

Jag har skaffat mig en hipp facebook-sida nu! Så gå in och gilla mig här, eller klicka på grejen här som jag lagt in på bloggen till höger!

Soulastatic

 

Ett litet reportage som jag fotade med analog kamera under en kväll. Det var tänkt att det skulle bli en större grej men verkar inte bli av nu på ett tag, så tills jag fortsätter om det nu blir av, så får ni början på det här. Det handlar om soulkulturen/60talskulturen bland ungdomar i Göteborg.


Kamera-köp

Vet ni vad? Jag har beställt en egen kamera idag! En Canon 5D II. Så nu är penga-ångesten ett faktum! Men det känns nog bättre när jag får hem den, och inte behöver låna från skolan mer. Blir härligt när jag ska köpa en ny dator också de kommande dagarna. Tur att flygbiljetten och hostel redan är betalat. Snart beger jag mig.

Analogt

Här kommer lite gamla analoga bilder, mest från i somras, som jag tycks ha glömt bort lite.

 

 

 


Filmfestivalen

 

Nu är filmfestivalen slut och jag är tillbaka på Direktpress. Vi fick mest fota seminarier och mingelbilder, så även fast veckan har varit väldigt rolig så kanske det inte resluterade i världens roligaste bilder. Men jag är gärna med nästa år igen! Här kommer lite random bilder från veckan.

 

 


RSS 2.0