Praktik

Nu för tiden har jag praktik på direktpress, de som gör tidningen centrum/öster/väster/nordost/sydväst/hisingen. Så kolla i tidningen när den kommer i brevlådan, annars kan ni hämta den i någon mataffär i närheten eller läsa den på webben. På fredag tar jag en veckas paus från direktpress, och hänger på filmfestivalen som volontärfotograf.


Kommentarer
Postat av: felicia

Spännande! Undra om jag fått hem tidningen någon gång. Kan inte minnas. Filmfestivalen hade jag och en kompis bestämt att vi skulle gå på, och så har vi inte kollat upp filmer eller någonting. Så dåliga vi är! Kommer säkert bli superbra i alla fall (festivalen alltså).

2012-01-24 @ 09:03:26
URL: http://vykorttillminsyster.blogg.se/
Postat av: felicia

Ja men då vet jag ju vet det är! Jo, men jag har för mig att han kommenterade att han känner Marie någon gång. Där ser man.Idag bokade jag faktiskt upp mig på tre filmer till festivalen! Sjukt pepp! Haha, men det är alltså där man ska hänga för att träffa alla coola/snygga kids? Tyvärr kan jag ju inte stoltsera med något, som att vara volontärfotograf. Men bra för dig, det går säkert hem! Vad tror vi om fattig, vanlig, tråkig student? Klingar inte riktigt lika bra.

Men du ska inte se någon film också? Gillar du Liv Strömquist förresten? Marie och jag bokade upp oss på författarfrukost med henne. Tips om du är ett fan!

2012-01-24 @ 21:51:55
URL: http://vykorttillminsyster.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0